Men’s Max ORB Warmer 支撐架

試用報告/開箱文 – Men’s Max ORB Warmer

測試員︰小柒瑪利奧 | 特此感謝小柒瑪利奧詳盡報告

今次係各大網站都討論的產品 Men’s Max ORB Warmer, 傳聞中高質舒服, 加暖特殊效果, 由小弟親身為大家”深入”體驗印證。

Men’s Max ORB Warmer: http://dev.18gifts.com/all-products/mensmax-orb-warmer/
Men’s Max ORB Warmer 開箱

開始前要再感謝店主Sammy , 因為小弟傻仔關係整壞左其中的配件, Sammy 只係簡單問下情況就二話不說立刻話同我換貨。對本傻子絕對信任, 比十隻手指公都不能表達感謝之情。

首先, 慨括地列出主要賣點, 由外到內講述:

  1. 包裝美觀, 可以隱密行動
  2. 膠質優良, 耐用, 無怪味
  3. 加暖棒特殊效果
  4. $$


甲. 開箱

Men’s Max ORB Warmer 開箱

一如以往, Sammy 的包裝好實淨, 箱內仲有多一重包裝,睇下綠色包裝紙 , 明顯完全無損, 靚靚仔仔到你手。

Men’s Max ORB Warmer 開箱

見到右邊有些許凹凸不平, 因為…小弟都同時訂埋 Sagami 相模安全套, 傳聞幾好用,  質量比岡本好, 個別包裝都更安全衛生。今次佢並非主角就不多詳述。

Men’s Max ORB Warmer + Sagami 0.02Sagami 0.02

全套配件一覽

Men’s Max ORB Warmer 開箱

<一> 收納盒, 直立架連底座(可分拆)

Men’s Max ORB Warmer 支撐架

<二> 底座

Men’s Max ORB Warmer

內有乾坤, 說明書

Men’s Max ORB Warmer 說明書

<三> 附送Men’s Max 系列專用潤滑劑

Men’s Max ORB Warmer 使用說明

<四> 主角們

Men’s Max ORB Warmer

a. 肉身Men’s Max ORB Warmer 本體

 b. 特殊技核心配件, 加熱暖包兩小包

Men’s Max ORB Warmer 發熱包

 

乙. 實戰報告

  1. 包裝
    Men’s Max ORB 系列Durans及 Warmer兩種都係連埋收納盒, 唔需要另外搵收納袋,  加上直立架, 可以豎立放置, 慳位易收藏。直立架亦可作晾乾架之用, 可360度風乾, 而且十分穩固。
    Men’s Max ORB Warmer 包裝Men’s Max ORB Warmer收納盒外面有花紋包裝, 唔”哄”到埋睇都唔會睇到入面係咩, 破綻位係盒頂。破解方法好簡單, 放係EYE  LEVEL 高度, 唔會比人觸摸到, 例如玻璃櫃, 咁比人望到都唔會知道係咩Warmer包裝設計幾有趣, 係似ONE PIECE 惡魔果實, 同人講係動漫DISPLAY 都得。絕對隱密行動之選。有家人同住者都唔怕。
    Men’s Max ORB Warmer 頂部其實係包裝紙包住個收納盒, 開包裝時小心D, 沿虛線撕開, 只係底座黑色部位要撕走, 唔係會好似小弟咁手殘差D撕毀包裝紙, 完全浪費左佢隱密包裝)
    Men’s Max ORB Warmer 側邊
  2. 膠質優良依部份難以用圖片表達, 有圖都會傾向重口味, 為免左右大家性取向, 所以純文字描述。開盒之後完全無膠臭味, 有小許油。習慣都係要清潔左先, 沖洗下肉身同埋個盒內側, 直立架, 只洗走D 油, 肉身上D粉就可以了。質地上, 比一般膠有彈性, 唔係R20 果種會彎落黎咁, 保持到本身形態。彈性好亦令使用時更包緊巨龍, 夾得緊緊的。第一次用時, 仲會緊到推返出黎, 近似D 處女杯, 放手會自己彈返起的效果, 幾有趣. 。網絡上, 大家都話佢膠質好到反出黎洗都無問題。 的確係。反出黎清洗係極快速就完成, 沖水, 揉一兩下就乾淨晒,抺乾埋都一分鐘唔洗。 不過建議都係唔好經常反, 肉身底部係比較闊同肉厚, 反得多會令入口位變鬆弛。衛生問題咪花多些少時間慢慢洗, 為左一時方便反壞左更得不償失。
  3. 加暖特效重中之重的加熱暖包
    Men’s Max ORB Warmer 發熱包叫得Warmer 明顯最重要係加暖功能, 無需電力加熱棒, 以循環使用的暖包加熱, 根據官方數字, 可以使用around  50次。有人怕電力加熱棒過熱, 熱融肉身內部。因為加熱棒本身無話專用FIT落邊種膠, 所以有D 平價或膠質較軟, 確實有熱融風險。Warmer加熱暖包完全係CUSTOMIZE 設計, 加上本身膠質好, 所以唔需要怕太熱。加熱暖包比電力加熱棒更好的原因係時間上差別。電力加熱棒係先加熱後使用, 加熱暖包可以一邊加熱一邊使用。前者熱會遞減, 後者持續發熱。測試發熱時間大概四分半鐘。
    有朋友仔可能怕巨龍同加熱暖包同處會熱到巨龍, 小弟以血肉之軀印證, 溫度上絕對唔會熱親兄弟。小弟使用多次後, 仍然龍體安穩, 生猛有力。設計上係仿人體體溫, 唔係淥腸仔, 所以溫度適中。反開入口附近小暗間, 可見小暖包, 左右各一。有一重膠隔開, 所以並不是巨龍同暖包直接接觸, 唔怕熱親, 括親巨龍。Men’s Max ORB Warmer 管道
    底座有說明暖包使用方法。有網友話唔跟佢, 先落LOTION 後入小暖包比較好, 不過小弟認為分別唔大。Men’s Max ORB Warmer 使用說明
    特別一提, 加熱暖包的功能除左加熱, 亦令內部空間更緊縮, 加強壓迫力。佢之所以為重中之重的原因, 除左其加熱功能, 亦增強肉身本來的基本能力。小弟親身感受, 即使唔啪加熱, 有入暖包與否, 都明顯感覺到緊實程度上的分別。

丙. 用後感

膠質又好, 又有加熱咁多花臣, 係咪真係咁好玩先。店主都有問同R20 比較邊種刺激D 。

實話實說, 刺激一定比唔上R20。R20係以肉粒紋路刺激, Warmer 紋路上好簡單, 肉粒刺激都只係頂頂突破口之後龍頭位刺激。刺激方面, 的確唔係Warmer強項。

不過以刺激度評估Warmer 價值 就捉錯用神了。Warmer重點係使用過程舒適感上。即是(1)彈性, 夾實你, (2)仿體溫, 冬季之選。但求一洩以快之, 或是慢慢感受, 兩個取向都係因人而異。

總結而言, Warmer 是否值買呢? 價錢就係網站可以見到, 貴小型膠幾十, 長度係中型SIZE。膠質好過大部份中小型膠。有特別功能。隱密包裝。
我推薦新手用, 一來價錢唔貴, 又有質素;  二來開初唔好玩太刺激, 舒服型比較好; 三來包裝好, 收藏方便, 避免尷尬。我認為抵買, 不過要求刺激性的用家就不適用。應該珍惜過程還是結果, it is the question。

__________________________________

相關連結:
Men’s Max ORB Warmer: http://dev.18gifts.com/all-products/mensmax-orb-warmer/
(日版) 相模超薄0.02安全套6片裝http://dev.18gifts.com/all-products/sagami-0-02-6pcs/
想睇更多 18 Gifts 嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 17 | 18 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。