試用報告/開箱文 – NPG超豪華曲腿2穴女體

試用報告/開箱文 – NPG超豪華曲腿二穴女體

測試員: 專業插入員

日本NPG超豪華曲腿二穴女體入手!先簡單介紹下自己先,小弟本身都比較著重真實感,所以一直都會選購D走真實路線嘅大膠玩,平時都有留意下某位巴打嘅post,睇到心思思想買個新嘅大膠玩下,跟住睇睇下見到依隻膠做得好真實,外形似足真人訓起到M字腳等你插,有視覺享受,又有二個穴可以玩埋菊花,好似好正,就買左。比條link大家參考下

NPG超豪華曲腿二穴女體: http://dev.18gifts.com/all-products/npg-2hole-3kg/


甲. 開箱

訂左唔夠二日就收到貨,收到貨拎上手第一個感覺,嘩好重,好大盒,心諗一定好足料,店住好細心,包到好實,人地唔會知你買左啲咩。拎到返屋企手都軟埋……返到去心思思一定想快啲試玩,拆開個包裝,唔算好精美,但無咩膠味,值得一讚,可能貴野係唔同啲,啲料好靚,但好大夠,上網睇多次夠膠個資料先知原來重3kg,有成30幾cm長
試用報告/開箱文 – NPG超豪華曲腿2穴女體
好似個女女訓左起到咁
試用報告/開箱文 – NPG超豪華曲腿2穴女體
先睇下上面個穴……鳴丫啲紋路見到就想插
試用報告/開箱文 – NPG超豪華曲腿2穴女體
再睇埋下面個穴…太緊好難整得開

好啦…唔講咁多,新玩具買返嚟先洗一洗,玩都玩得安心啲,開定套av,跟住套av嘅男優一齊玩弄條女對波。
試用報告/開箱文 – NPG超豪華曲腿2穴女體
依個膠對波粒點做得好真實,軟硬適中,同真人好似。

乙. 實戰報告

睇到咁上下,巨龍已起機,即刻落油,當然二個穴都要落,要試曬二樣丫嘛,落完油,用巨龍起入口摩擦一陣,再慢慢插入去……嘩,夠曬厚肉,包住條巨龍好舒服,好有真人feel,入面紋路同肉粒不斷摩擦個龍頭,好正,因為夠厚肉,你會feel到巨龍完全包實,有種擠壓嘅感覺不斷刺激巨龍前半部,玩左一陣開始適應左個感覺,再成條巨龍插入曬去,完全feel到曬啲紋路,仲有個仿真G點比你玩,玩住對波再不停咁插,真係好有視覺嘅享受,玩玩下feel到就嚟要爆,唔得……即刻拎返出嚟因為要試埋後庭,唔可以咁快就玩完,冷靜左一陣,開始進住後庭,講真……小弟第一次玩後庭,一插入去………啊∼好緊,果一刻先原來先知後庭係咁嘅feel,真緊到想壓爆你條巨龍,好舒服,啲紋路一深一淺,完全唔想停,玩到差唔多真係唔得……就嚟要爆,即刻飛套av去最刺激果part,同男優一齊插上面個穴,雙手不停玩弄對波,最後忍唔住……中出左。
玩完當然唔可以就咁放起到唔理啦…拎去廁所到洗,因為夠膠比較大夠同肉厚,唔可以反出嚟洗,只可以不停沖水,沖走曬啲野,再落啲洗手液清洗,不過洗要抹乾就好嘛煩,因為二穴比較細,要拎條毛巾失入去先可以吸到啲水……

丙. 用後感

優點:非常有真人feel,有視覺享受,可以邊渣波邊插
夠厚肉,插入非常緊實,紋路突出
有二穴,可以帶比你唔同嘅刺激同新鮮感

缺點:清洗比較煩,唔可以反出嚟洗,清洗時間比較耐
收藏不方便,因為有成30cm長,要收藏唔太易,真係要學某會員話收埋起電腦機箱(好彩小弟屋企有部舊電腦唔用可以收藏)
因為厚肉如果要抱起玩女上男下會比較難,可能要雙手一齊用先玩到

新手嚟講依個價錢可能比較貴,但對於品質嚟講絕對值得,依個膠唔同一般嘅膠有陣味,更因為用靚料,可以好大力渣都唔會變形,如果你專一嘅,絕對可以玩一世,另外真係好有真人feel,合埋眼渣住對波就咁插真係好似同女女做一樣,如果追求真實感嘅巴打絕對值得一試。

—————————————————————–

相關連結:
NPG超豪華曲腿二穴女體: http://dev.18gifts.com/all-products/npg-2hole-3kg/

想睇更多18Gifts小編嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 1718 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。