Sagami 0.01 唔穿嘅5個秘密

Sagami 0.01 唔穿嘅5個秘密

文: 18 Gifts 編輯 | POSTED ON 21 Sep 2016

Sagami 0.01 係日本被搶購一空嘅情況相信大家都聽過,點解 Sagami 0.01 咁受大家歡迎?美國科學家就做咗一項研究,安全套嘅厚度每減少0.01mm,體驗度就能提升20%!所以識玩嘅,梗係買超薄型保險套!但係今時今日仲係有好多人唔敢試,薄就等於容易穿嗎?未必!就等18 Gifts 今日為大家掀開5個令0.01安全套唔再穿嘅秘密!

Sagami 0.01 唔穿嘅5個秘密

【1. 挑選尺寸合適嘅保險套】
安全套市面上有唔少尺寸,細、標準、大、加加大應有盡有!市面上通常無寫明尺寸嘅安全套都係屬於標準碼(Standard) 寬度大約為54±2mm。大碼寬度大約為56mm以上。而Sagami 0.01設計尺寸啱晒亞洲人!通常標準碼都已經fit晒!當你發現自己有過人之處,咁就唯有揀過第二款啦~

【2. 保險套用法要正確】
使用方法錯誤係Sagami 0.01安全套穿嘅主因!平時嘅包裝係要從包裝的邊緣撕開,如果唔係就好易傷到安全套嘅本身,而Sagami就唔同呢,創新獨立包裝,外型似足隱形眼鏡盒,對安全套十足嘅保護;而佩戴時要好似戴帽咁,首先戴係陰莖頭部,再慢慢往下,切記戴嘅過程要捏住安全套前端的儲精部分,唔好俾空氣入到去。

sagamioriginal_set

【3. 買正版正貨】
好似Sagami 0.01咁,都有分唔同版本,要買就梗係買made in japan版啦!正版Sagami Original 由一開始就用比傳統乳膠安全套物料更強韌、耐久度更高嘅 PU (聚氨酯) 物料製造。Sagami Original 0.01 實際上更比乳膠安全套強韌 3 至 5 倍!仲有認住18 Gifts,就保證係正貨啦~

【4. 分泌物/潤滑液要夠多】
「做運動」過程激烈就必然㗎啦!其實安全套上已經有潤滑液成份,而分泌物/潤滑液可以減少摩擦,令安全套無咁易穿!但如果過程中女性分泌物唔夠,唔單止會令女性痛,而且仲會增加安全套穿嘅機會。建議買定潤滑液,令整個「做運動」體驗更high吧!

【5. 注意安全套保質期】
其實安全套都有保質期,如果擺係度但長時間唔用,裡面嘅液體就會揮發。安全套就會變乾,增加穿嘅機會!嗱!嗱!嗱!宜家係時候買過啲新嘅安全套,同你嘅另一半體驗一下超薄零距離感覺啦!

________________________________

相關產品:
Sagami超薄0.01安全套 (5片) – https://dev.18gifts.com/all-products/sagami-0-01/

想睇更多小編嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 17 | 18 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。