試用報告/開箱文 – R-20 THIRD (第3代)

文: 18 Gifts 編輯 | POSTED ON 28 Oct 2016

R-20
已經係秒殺嘅代名詞,佢經濟實惠嘅價錢、秒殺級嘅刺激度、而且耐用度極高,加上仲可以反出嚟洗,清洗非常方便。就係因為咁,令唔少巴打嘅子孫,相繼陣亡。R20_third_cover

今次嚟到R-20 Third 第三代,秒殺本色不減不特止,仲變本加厲添,你話死未?依家就逐步逐步由外到內慢慢同大家結構神器的秘密!

 

 

https://dev.18gifts.com/all-products/r-20-third/

先評外表

我哋首先睇吓佢嘅真身先,佢依然沿用返以往嘅Safe Skin,但今次摸上去完全冇黏同油嘅感覺,比起R-20R-20 Puni更加爽手,而且一啲臭味、膠味都冇,所以手感係極之良好。
R-20_third_report_45degree

R-20_third_report_90degree

R-20_third_report_front

長度比較

睇嚟Toysheart係有吸收到巿場上嘅意見,所以嚟到R-20 Third 第三代,佢嘅長度係比R-20 第一代短,而比R-20 Puni第二代為長。正好改善咗第一代過長、第二代過短嘅問題。
compare-length

入口比較

R-20 Third 第三代嘅入口位,簡直係結集晒2代嘅精華。有R-20第一代嘅大肉、亦有R-20 Puni第二代嘅適中size入口位(因為第一代實在係太鬆)及防漏設計,而且顏色更粉嫩,更俱吸引力。
R-20_product_front_comparsion

紋路比較

R-20 Third 第三代於紋路上,正式回歸返第一代左右不一就複雜紋路,於大肉璧之間,仲會有小凸粒、不同肉紋來給你一記秒殺;此外,末端亦保留返R-20 Puni第二代嘅子宮口突入位,使真空吸力倍增之餘,其突入收窄位亦會將你夾爆。所以,R-20 Third 第三代嘅刺激度,已經超越第一代,稍一不慎,立即秒殺!
r20_third_inside_comparsion

總結

R-20 Third 第三代補留返R-20一貫嘅耐用、易洗、高吸力、價格實惠嘅優點,仲改善咗以往過長或過短嘅問題,而且紋路亦集二代大成,刺激度相當高。

總括而言
追求刺激嘅巴打,R-20 Third 第三代就最適合不過;
唔想被秒殺嘅巴打,則可考慮R-20 Puni
想玩得舒服啲嘅巴打,就建議睇睇17歲第5代 – 波爾多(柔軟版)

刺激度: 9/10
真人感: 4/10
耐用度: 10/10
抵玩度:10/10
易清洗: 10/10

– 完 –


—————————————————————–

相關連結:
R-20 Third 第3代: https//dev.18gifts.com/all-products/r-20-third/

想睇更多 18 Gifts 嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 17 | 18 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。