射精感700%延時神器

試用報告/開箱文 – 射精感700%延時神器

測試員︰誤入飛機禁區小毛蟲

大家好,小弟進入自慰新世界都有年幾嘅時間,一直主攻動漫刺激系。老老豆豆,由被秒殺,到宜家撐到以分鐘計,一路走來,日子有功。面對開始差不多紋路的刺激系,可以點樣更上一層樓,繼續探索自慰新世界呢?

射精感700%延時神器

見到18 Gifts 入左一系列延時套,初時見到甚為興奮,延時即係可以爽耐啲啦。不過見到500%700%都要開發後庭,就有點欲步。

始終未經人事,即使細細個就開始打飛機,即使日打夜打,即使玩膠年幾兩年,但係諗到要搞後欄,開發後庭!!真係縮一縮。

幾經掙扎,網上也有不少關於前列線的資料,最後都係豁出去啦!唔玩猶自可,一玩去到盡!就找個射精感700%延時神器

點知咁受歡迎,要等下一輪入貨,好彩老闆返貨快,都係等左幾日就有貨,唔係難消龜頭之火。

當收到貨之後,質料不錯,所有位置都十分圓滑,不怕開發後庭時整親。
不過第一次戴上嘅時候有點不知所措,因為首先放不好蛋蛋(500% 就不用箍蛋),第二閣下的小弟弟進入作戰狀況的話,也是難以戴上。

研究左一輪之後,以下有少少配戴心得分享(都歡迎其他玩家share心得):把未進入作戰況的小弟弟放入,然後先把一粒蛋蛋放入箍住袋袋的位置,然後再擠另一粒蛋蛋入去,咁樣我試過係比較容易套入的做法。

套好前面,就到緊張時刻喇,開發後庭最重要既一環!就係「開菊儀式」!其實冇乜特別野,只係未試過爆菊,所以有點緊張。記得先用足夠嘅油抹好攻入後庭果支柄,然而可以做個「紮馬」的動作,把雛菊微微張開,瞄準,插入!

OH~~~天啊~~~原來爆菊係咁樣架!!非筆墨所能形容的感覺。支柄不算太粗,沒有令後庭有撕裂的痛楚,反而觸碰到應該是前列線的部位,真係有股快感湧出!

係開發後庭既時候,我再望返前面,發現小弟弟不單止進入左作戰狀況,而且戰意高昂,比平時衝血的情況加增,漲卜卜似的,不過因為戴左個箍,把弟弟壓下,未有好似平時扯向11點鐘方向,但真係令人好有衝動大戰一番。

我揀選左一隻怪獸來練J,無錯,就係Magic Eyes嘅MONSTER喇!!小弟我對佢真係毫無戰鬥力,質地舒服,內紋恐怖!尤其記得初時帶佢返屋企,我真係兩三下畀佢KO,嘔晒白泡。

射精感700%延時神器

就係我呢個700% 狀態之下,MONSTER黎喇!呢個已開發後庭既狀態之下,可以更感受到呢類膠嘅複雜紋路,真係好爽!而且個套係個箍同支柄之間的連接,仲有幾粒釘釘刺激會陰位,一手玩膠,另一手記得按下果個位,爆炸力倍增,真係high翻天!(如果唔騷擾到人,記得盡情嗌出黎!)

我真係冇計時,因為都忘晒形,但一定比之後秒殺玩多左時間,而且射出來的量也是更澎湃!另外,各位玩家都知道……射左沒代表有得你抖,呢個時候龜頭先係最sensitive!

SHIT!!!個套令人射完之後都唔會咁快軟返,拔返小弟弟黎果時真係腳都軟埋!但人就係咁賤,呢個時候你又會想放返JJ入去再玩過……OH!!!真係一滴無淨!渾身無力了

整體而言,作為打J的輔助工具,700% 延時環真係令打J/開發後庭進入另一個層次。各位新手,可以早買早享受,各位老手,如果要進入另一層次,呢隻野真係幾掂!

—————————————————————–
相關連結: 射精感700%延時神器︰https://dev.18gifts.com/all-products/700-extend/

 其他延時/保健產品 |  |  開箱文

想睇更多 18 Gifts 嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 17 | 18 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。