引退記念 完全櫻木凛

新膠速評: 引退記念 完全櫻木凛

文: 18 Gifts 編輯 | POSTED ON 16 May 2017

經典永留存 – 引退記念 完全櫻木凛

櫻木凛(桜木 凜),我細細過已經J過佢個名~由引退J到復出,又再J到到佢引退。雖然睇住佢由妹妹變成姐姐,但每次見倒佢,身體都不其然誠實起來。今次,「飛雲!機會嚟喇!」唔使等到佢變八十路,今日,喺引退記念 完全櫻木凛上終於可以親身體驗佢個「西」喇!

引退記念 完全櫻木凛

 

卒業 – 櫻木凛

玩開嘅都知道,NPG親手打造嘅完全倒模系列,次次都係揀啲最正最紅嘅AV先會出,而且每款都係手工一流﹑造工精細,簡單令人流連忘返。今次引退記念 完全櫻木凛,就揀咗由07年出度至今長達10年嘅櫻木凛,需知,10年喺AV界呢個追求新鮮嘅殘酷嘅巿場嚟講,係一段非常非常長嘅時間,可想而知佢有幾長青。
引退記念 完全櫻木凛

真正1:1倒模

坊間好多聲稱女優代言嘅膠,其實好多都係仿造,或者舊膠直情係同封面係無任何關係。不過NPG出嘅倒模膠,就真係石膏倒模1:1完全複製出嚟。由以往嘅完全名器名器之證明並木優之名器再現名器の再現 完全AIKA,到依家呢隻引退記念 完全櫻木凛都一直以1:1石膏倒模做賣點,其中並木優之名器再現嘅初回限定版仲有附送製作DVD添;而名器の再現 完全AIKA,同埋依家呢隻引退記念 完全櫻木凛我哋都可以嘅製作花絮度睇倒佢石膏倒模嘅經過。
引退記念 完全櫻木凛

超仿真勁舒服嘅觸感

製作方面,由櫻木凛親身用石膏完全倒模製作,西型同皮膚細紋都1:1複製!而且肉厚達600g,那重重的包圍厚實感,再配上2層構造中,內層的柔軟內膜感,讓你仿如置身於年輕少女的體內一般。紋路方面,繼續有強化吸付感嘅肥大吸盤與及小吸盤群,後段仲有子宮口及內子宮口,2個雙重收窄位,令紋路感覺更加立體,又不失柔軟舒適感。

引退記念 完全櫻木凛
引退記念 完全櫻木凛
引退記念 完全櫻木凛

總結

2017踏入第2季,NPG就即刻失驚無神出隻好嘢俾大家,真係完全估佢唔倒。呢隻引退記念 完全櫻木凛,無論係倒模外型﹑造功﹑女優,都係完全冇得輸,完全係唔可以錯過。總之,玩女優真人膠,識玩嘅,就一定係玩NPG嘅真正倒模!未完!

有興趣嘅,都可以睇埋呢條片,入面有幕後製作花絮,可以見倒櫻木凛露住2點倒住奶嚟倒模西:

真實感: 9.5/10
舒適度: 9/10
刺激度: 5/10
緊窄度: 7/10
性價比: 9.5/10
————————————————
相關產品: 引退記念 完全櫻木凛 – https://dev.18gifts.com/all-products/copy-rin-sakuragi/

 

想睇更多小編嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 17 | 18 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。