不一樣的口交

不一樣的口交

編輯:風吹直畢甩 | POSTED ON 18 Jul 2019

曾經有朋友同小編提過,插嘴有時比插入更有吸引力,當時就諗,如果係插嘴呢個環節增加多啲情趣,咪會正好多?所以就搵咗一啲新奇有趣嘅插嘴方法,比大家間唔中玩下。增加情趣之餘,又可以滿足下新鮮刺激感!

不一樣的口交

濃情朱古力

如果閣下本身都鍾意食朱古力,呢個應該好啱你!首先準備朱古力醬,放適量係碗仔度,然後放係熱水加熱,等啲朱古力開始溶,就可以開始玩。當然啦,要控制好溫度係身體可以接受到嘅,如果唔係就淥熟咗就有排都唔駛玩!

不一樣的口交

準備好之後,大家有冇食過一啲要點朱古力嘅餅乾條?情況類似就係咁,將手指將暖暖嘅朱古力醬滴落對方身上,然後再舐番滴咗落身體嘅醬…同時體會暖暖嘅朱古力加口技,對方即時High到震,隨時走火都未定!

即棄防水床單如果擔心整污髒張床,可以加配即棄防水床單一拼使用

爆炸糖

爆炸糖?睇戲都有講過啦!但實際操作係點呢?要知道爆炸糖本身係硬嘅顆粒狀食物嚟,就咁用嘅話係會痛的。所以一開始係要將男人嘅小弟弟濕潤好,先至落小量入自己嘅口先進行口交,如果唔想用口水嘅話,更可選用一啲可以食用嘅潤滑液,自己含落又會有味道,對方被享受嘅更會有雙重快感!試諗下爆炸糖嘅口感用落巨龍度,加埋吸吮嘅壓迫感絕對會令對方把持不住!不過用嘅時候爆炸糖嘅份量唔好太多,一來會過於刺激,二來始終都係糖黎,用得太多會令到巨龍黐立立!

不一樣的口交限定版 System JO 曲奇忌廉水溶可進食潤滑液(60ml)System JO 曲奇忌廉水溶可進食潤滑液

神奇的可樂沙冰

大熱天時飲杯冰凍嘅可樂真係好爽!然而可樂冰沙除咗可以飲落肚令自己爽之外,仲可以用係口交上令男方爽!當大家前戲攪到慶合合,巨龍硬到行一行果陣,就含一口沙冰,用沙冰嘅凍,加埋可樂碳酸氣泡嘅刺激彈跳感覺,然後再用力吸吮,爽度即時幾何吸提升!間中仲可以用啲沙冰刺激下對方嘅乳頭,令對方爽到不要不要!

不一樣的口交

冰火五重天

冰火五重天,除咗係經典漫畫嘅招式名之外,亦係口交嘅進階技巧。方法係先含溫水吹(唔好係熱水,會熟的),再換冰水含。反覆又熱又凍咁刺激巨龍。當然除咗水之外亦都可以試下其他果汁或者係汽水,好似頭先講嘅可樂咁,有氣泡會有不同刺激。但要注意嘅係,唔好用酒精飲品,巨龍吸入酒精會對硬度有影響。

不一樣的口交

口交膜

係大家玩以上嘅玩法之前,其實會建議用口交膜。佢係一塊乳膠膜片,用於口交時分隔口部及體位之用,正確使用,可保障衛生之餘,更能防止感染愛滋病及其他性病。現時多數嘅口交膜都係好薄,所以唔駛擔心會減低快感。

Olivia Lust Scent Dam 口交膜 (6片)Olivia Latex Dental Dam 口交膜 (6片)

總結

口交嘅方法當然唔係剩係得呢啲,其實講咁多方法出嚟,都係想大家係性愛方面提升更多趣味,性本來就一件開心事,有多啲方法去享受性愛,先會令雙方「愈做愈愛」!
_____________________________

相關連結:https://bit.ly/2TLhAsc

_____________________________
想睇更多小編嘅分享?即Like 18 Gifts Facebook: www.facebook.com/18gifts

Copyright©2013 – 19 | 18 Gifts – 成人用品店 | 版權所有,未經許可,不得轉載。

Long D也要有性愛!
點解制服會誘惑?
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

你的個人資料只會用作改善網站體驗、管理登入帳戶、或其他於privacy policy內顯示之用途。

Already got an account?

Close

Categories